Image

En växande regions utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Jönköpingsregionen har utvecklats starkt de senaste åren med tillväxt både vad gäller befolkning, nya företag och arbetstillfällen. De närmaste åren ser ut att gå i samma anda, inte minst i kölvattnet av Sverigeförhandlingen-avtalet då, bland mycket annat, 10 000 nya bostäder ska byggas. Vilka är utmaningarna för att åstadkomma detta? Och vilka är regionens största möjligheter? Hör Sven Rydell, näringslivschef i Jönköping, på Branschens nya mötesplats i Jönköping den 19 april.
Publicerad den 26 Februari 2018
Sven Rydell. Bild: Patrik Svedberg.
Sven Rydell.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras den 19 april på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Du anmäler dig till eventet här!
(Boka tidigt-rabatt, 3 för 2, gäller till 16 mars)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om bygg-/fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.

Dagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Jönköpings Näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Fasticon Kompetens.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Moderator är den kände journalisten och programledaren Erik Blix och bland talarna återfinns många såväl lokalt som nationellt kända fastighetsprofiler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 2 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Se filmen från senaste seminariet här:


Arrangeras i samarbete med: Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY