Image

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping - 4 April 2019

Torsdag 4 april 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Jönköpings Kommun.


Medverkande fylls på allt eftersom!

Erik Blix

Erik Blix

Erik Blix är en av Sveriges mest erfarna programledare och moderatorer. Han är en lyhörd intervjuare och debattledare, med en personlig och professionell stil där pålästhet kombineras med spontanitet och humor. Han utsågs 2018 av Sveriges radiolyssnare till Årets manliga programledare i radio för sitt programledarskap i P4 Extra - Sveriges största radioprogram - och satirprogrammet Public Service i P1. Han är moderator på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Bild: Mathias Alm/Sveriges Radio
Kent Persson

Kent Persson

Kent Persson är samhällspolitisk chef på Heimstaden. Han var tidigare partisekreterare för Moderaterna. Kent Persson var tidigare seniorkonsult och rådgivare för Burson-Marsteller. Han har också varit kommunalråd i Örebro och har över 20 års erfarenhet av strategisk rådgivning, organisationsutveckling och politik.
Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson

Ann-Marie Nilsson (C) är kommunpolitiker och kommunstyrelsens ordförande i Jönköpings kommun samt är kommunalråd sedan 2005.
Ilan De Basso

Ilan De Basso

Ilan De Basso (S) är kommunalråd i Jönköping sedan 2010 med ansvar för bl.a. skola, socialpolitik, äldreomsorg och arbetsmarknad samt ordförande för Jönköpings kommuns bolagskoncern Rådhus AB.
Fredrik Jutnäs

Fredrik Jutnäs

Fredrik Jutnäs är ägare och affärsutvecklare på Catorce – konsult i företagsutveckling. Företaget föddes i början av 2017 då Fredrik följde sin dröm att starta eget. Han kommer närmast från mångårig tjänst som bankdirektör på Swedbank (2006-2017). Han sitter även med i styrelsen i Handelskammaren Jönköpings län sedan 2013 och är utbildad civilekonom.
Per Gawelin

Per Gawelin

Per Gawelin är vd för Region Mitt i Castellum. Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för bolaget i Örebro. Per Gawelin började arbeta på Castellum 2006. Han var dessförinnan en framgångsrik men tyvärr skadedrabbad fotbollsspelare i Örebro SK mellan 1996 och 2004. Han gjorde en landskamp (2-2 mot Kina 2001). Han är utbildad gymnasieekonom och har även läst fastighetsvärdering och fastighetsekonomi på KTH.

Sara Östmark

Sara Östmark

Sara Östmark är affärsutvecklingschef och vice vd på Stenvalvet. Hon har varit på Stenvalvet sedan bildandet av bolaget 2010 och arbetade dessförinnan med transaktioner och projektutveckling på Nordicom Sverige, som analytiker på Lundberg & Partners och fastighetscontroller på Realia.
Johan Löf

Johan Löf

Johan Löf arbetar som Senior Economist på Handelsbanken. Han har sedan tidigare även jobbat som Senior Economist på Sveriges Riksbank. Innan dess arbetade Johan Löf som departementssekreterare på Regeringskansliet i Stockholm och han har även haft en tjänst som ekonom på SCB.
Caisa Björndal

Caisa Björndal

Caisa Björndal arbetar som affärsutvecklare på Logpoint South Sweden sedan 2015. Hon har sedan tidigare mångårig erfarenhet av att jobba i olika utvecklingsroller, bl.a. som bitr. projektledare på Jordbruksverket, affärsutvecklare på JES AB och destinationsutvecklare på Tranås United.
Henrik Gustafsson

Henrik Gustafsson

Henrik Gustafsson är sedan 2018 vd för Södra Munksjön Utvecklings AB. Han har sedan tidigare arbetat på företaget som projektledare och fastighetsansvarig. Innan dess arbetade Henrik Gustafsson som verksamhetschef på Jönköpings kommun och har sedan tidigare även flera års erfarenhet som entreprenadingenjör på NCC samt  teknik- och projekteringschef på Flexator AB.
Anna K Johansson

Anna K Johansson

Anna K Johansson är handelsexpert med mer än 15 års erfarenhet inom handel och utveckling. Hon har arbetat med en rad internationella aktörer i samband med deras etablering på nya marknader. Hon är sedan 2013 Senior Projektledare på TAM Retail och arbetade tidigare för Cushman & Wakefield som Head of Retail för Norden.
Christina Lennéer Lind

Christina Lennéer Lind

Christina Lennéer Lind arbetar som värderare inom Värdering & Analys på Svefas Jönköpingskontor. Hon har arbetat på Svefa sedan år 1995 och är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Christina Lenéer Lind har tidigare varit värderare på Lantmäteriet.
Erik Norrman

Erik Norrman

Erik Norrman arbetar som affärschef inom Värdering & Analys på Svefa med ansvar för Region Mitt och Väst. Han har flera års erfarenhet inom Svefa och är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Erik Norrman har sedan tidigare bland annat arbetat som associate director på CBRE.
Måns Norlin

Måns Norlin

Måns Norlin är ansvarig för innovationer och hållbar samhällsplanering på WSP. Han har tidigare bland annat varit politiskt sakkunnig på Näringsdepartementet och arbetat på Boverket. Han har en master i digitalisering och forskarexamen i planering.
Eric Bergström

Eric Bergström

Eric Bergström är vd för Fastighets AB Regio samt Partner på Brunswick Real Estate. Han har 30 års erfarenhet av fastighetsförvaltning i både Sverige och Finland, och har sedan tidigare arbetat på bland annat Vasakronan, KPMG och Amplion.
Peder Karlén

Peder Karlén

Peder Karlén är sedan 2018 regionchef på P&E Fastighetspartner där han leder förvaltningen av Regios bestånd i Jönköping. Sedan tidigare kommer han från en mångårig tjänst hos Castellum, där han de senaste 19 åren arbetat som affärsområdeschef. 
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan juni 2016 vd för Fasticon Kompetens. Hon arbetade tidigare för Atrium Ljungberg i sex år, senast som Head of Leasing Retail. Dessförinnan var hon på Aberdeen, bland annat som Sverigechef för Centre Management.
Sven Rydell

Sven Rydell

Sven Rydell är näringslivschef i Jönköpings kommun. Han har tidigare, bland annat, jobbat på OEM International och SJ. Han är styrelseledamot i, bland annat, Jönköping Airport, Rydahls och Svenska Batteripoolen.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 4 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om 2018 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Se filmen från senaste seminariet här:


Arrangeras i samarbete med: Partners: