Image

Grahn blir marknadschef på Peab Fastighetsutveckling

Karriär Peab Fastighetsutveckling planerar flera större kontorsprojekt med byggstart 2017 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med anledning av detta stärker man nu fokus på marknad och uthyrning genom att Mathias Grahn har utsetts till marknads- och uthyrningschef.
Publicerad den 4 Maj 2016
Mathias Grahn. Bild: Peab
Mathias Grahn.

Peab Fastighetsutveckling planerar att starta flera attraktiva kontorsprojekt i storstadsregionerna under 2017, bland annat i Solna, Stockholm, ytterligare fastigheter på Lyckholms i Göteborg samt i Hyllie, Malmö.

- Genom att förstärka organisationen med en central marknads- och uthyrningschef säkerställer vi fokus, kompetens och koordinering av marknads- och uthyrningsarbetet i våra regioner. För att erbjuda attraktiva och flexibla produkter krävs det att vi lyfter upp och arbetar målmedvetet med dessa frågar i vårt dagliga arbete i samtliga våra regioner, säger Nils Olof Nilsson, vd för Peab Fastighetsutveckling Sverige.

Mathias Grahn har redan tillträtt sin nya roll och kommer att ingå i ledningsgruppen för Peab Fastighetsutveckling Sverige.

Mathias Grahn har arbetat för Peab sedan 2014. Dessförinnan har han varit på KAB Fastigheter och Wallenstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY