Image

Edenström junior in i Strongholds styrelse

Bolag Johan Edenström, 29, son till Stronghold-grundaren Urban Edenström har valts in som suppleant i Strongholds styrelse.
Publicerad den 12 September 2011
Johan Edenström. Bild: Stronghold. Bild: Stronghold
Johan Edenström. Bild: Stronghold.

Johan Edenström är civilingenjör från KTH med inriktning mot samhällsbyggnad, och är för närvarande försäljningsansvarig på Newsec Asset Management.

Johan Edenström har varit verksam inom Stronghold sedan 2005, bland annat som trainee.

- Inte minst i tider med finansiell och konjunkturell oro är det av yttersta vikt att ha en långsiktig, stark och engagerad huvudägare. Som medlem i huvudägarfamiljen och medarbetare i bolagen under mer än sex år känner Johan sedan tidigare Strongholds verksamhet mycket väl. Vi hälsar Johan välkommen i styrelsearbetet och ser fram emot att bygga koncernen vidare på den inslagna vägen, säger Anders Lönnqvist, styrelseordförande i Stronghold.

Partnerägda Stronghold grundades 1994 som ett konsult- och rådgivningsföretag inom fastighetsbranschen. Bolagets största innehav är de helägda dotterbolagen Newsec, Niam och Datscha.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige