Image

Diös utvecklar lokal för e-handel i Sundsvall

Uthyrning I april utökar jakt.se sin verksamhet och öppnar en fysisk butik i Diös lokaler i handelsområdet Birsta, strax utanför Sundsvall.
Publicerad den 24 Mars 2017
Annons
Image
Jakt.se öppnar i Birsta. Bild: Diös
Jakt.se öppnar i Birsta.

Jakt.se startade för tio år sen som en renodlad e-handel för jaktutrustning och jaktkläder med mål om att bli Sveriges ledande webbutik inom jakt och fiske. Som ett led i detta stärks näthandeln nu med en fysisk butik som även hanterar leveranser.

– Det är precis såhär vi vill vara med och utveckla handeln. Tydliga koncept där hantering av e-handel blir en bra kombination med fysisk butik. Lokalen har ett attraktivt läge i Birsta och kompletterar annan handel i området. Det ska bli mycket spännande att följa jakt.se framåt, säger Sofie Stark, affärsområdeschef, Diös Västernorrland.

– Vi känner oss mycket nöjda med vår nya etablering i Birsta och tror att butiken blir en bra plattform för oss för fortsatt utveckling av vår affär. Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Diös gällande lokalen och nu siktar vi på öppning av den nya butiken i april, säger Anders Hansson, ägare, jakt.se.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties flyttar fram årsredovisningen – igen: "Signalerar konkurshot"

Bolag Pressen ökar ytterligare på Oscar Properties som under tisdagskvällen flyttade fram sin fullständiga årsredovisning för sjätte gången på en och en halv månad. Istället lämnade bolaget en preliminär årsredovisning som inte är godkänd och saknar revisorernas kommentarer. Fastighetssverige berättar mer om detaljerna kring bolagets senaste drag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY