Image

Diös utvecklar Luleås största hotell

Bygg/Arkitektur Diös utvecklar Clarion Hotel Sense i Luleå med 74 nya rum. Utbyggnationen gör att hotellet blir Luleås största och ska stå klar under hösten 2017.
Publicerad den 17 Mars 2017
Clarion Hotel Sense växer. Bild: Diös
Clarion Hotel Sense växer.

Den positiva utvecklingen av besöksnäringen i Luleå gör att det finns en ökad efterfrågan av hotellrum i city. Clarion Hotel Sense etablerades för tre år sedan och satsar nu, tillsammans med Diös, på att kunna ta emot ännu fler gäster.

– Vi vill vara en stor del av stadsutvecklingen i Luleå och det känns fantastiskt att bidra till ytterligare expansion inom besöksnäringen. En ökad efterfrågan på hotellrum visar på ett stort intresse för Luleå för tillresande gäster, säger Johan Lång, affärsområdeschef Norrbotten, Diös.

– Vi tror stenhårt på Luleå som destination och besöksmål och väljer därför att göra denna stora satsning, säger Hilding Holmqvist, ägare till Clarion Hotel Sense.

– Vi är fantastiskt nöjda med hur verksamheten har utvecklats under de dryga tre år som gått sedan vi öppnade hotellet och beläggningen är nu på en så hög nivå att vi behöver fler hotellrum för att möta den stora efterfrågan, säger Nina Wikstedt, hotelldirektör på Clarion Hotel Sense.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De har lägst vakanser i branschen

Lista Flera fastighetsbjässar är nu snubblande nära att helt fylla upp sina bestånd, men vilka har egentligen lägst vakansgrad i branschen? Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY