Image

Dagon köper projektfastighet i Limhamn

Transaktioner Dagon har köpt en liten projektfastighet i Limhamn, Malmö, av ST1. Ett detaljplanearbete kommer att inledas för att ändra detaljplanen att tillåta kontor.
Publicerad den 5 April 2011

- Jag ser denna projektfastighet som en ekonomiskt bra investering då den ligger i ett mycket bra och expansivt läge. Vi kommer omgående att inleda detaljplanearbetet för att bygga kontor på fastigheten. Dagon är tidigare etablerade i området och tomten angränsar till vår fastighet Gjuteriet 21 där vi planerar att bygga 140 lägenheter. Vi ser detta som ett viktigt område, säger Per Johansson, tillförordnad vd på Dagon.

Fastighetens areal är cirka 2 800 kvadratmeter. Köpeskillingen baseras på ett överenskommet underliggande fastighetsvärde om totalt 4,6 miljoner kronor. Tillträde sker den 2 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige