Image
Eva Landén.
Eva Landén. Bild: Corem

Corem tecknar fyra hyresavtal i fyra städer

Uthyrning Corem har tecknat fyra hyresavtal i Norrköping, Västerås, Örebro och Arlandastad norr om Stockholm med ett totalt årligt kontraktsvärde om 18 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Oktober 2021
Annons
Image

I Norrköping har Corem tecknat ett 10-årigt avtal med Every Padel avseende uthyrning av 3 794 kvadratmeter i en fastighet belägen i handelsområdet Ingelsta. Inflyttning är planerad till Q1 2022.

I Västerås har Corem tecknat ett 15-årigt avtal med gymkedjan Member 24 avseende uthyrning av 2 373 kvadratmeter i en fastighet belägen i området Gustavsvik. Inflyttning är planerad till Q3 2022.

I Örebro har Corem tecknat ett 6-årigt avtal med Trafikverket avseende uthyrning av 2 625 kvadratmeter i den andra etappen av projektet Örebro Entré. Inflyttning är planerad till Q4 2023.

Norr om Stockholm, i Arlandastad, har Corem tecknat ett 10-årigt avtal med World Courier Sweden avseende uthyrning av 1 660 kvadratmeter i en planerad ny modern lagerbyggnad med tillhörande kontor. Inflyttning är planerad till Q1 2023.
– Vi ser med glädje fram emot att få välkomna dessa fyra hyresgäster till skräddarsydda lokaler hos Corem, säger Corems vd Eva Landén.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter förvärvet i Charlottenberg – så ser Cibus på gränshandelns framtid

Bolag Cibus gör klart med ett förvärv precis vid norska gränsen. Vd:n Sverker Källgården berättar för Fastighetssverige vad som lockade med affären, bolagets syn på gränshandeln och om man kan tänka sig fler gränshandelsförvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY