Image
Christina Kämpe.
Christina Kämpe. Bild: Colliers

Colliers utser ny Göteborgschef

Bolag Christina Kämpe ansluter till Colliers som Director Capital Markets samt regionchef Göteborg. Hon kommer att ingå i Colliers Sveriges ledningsgrupp.
Publicerad den 31 Maj 2021

Christina Kämpe är en i raden av välkända profiler inom fastighetsbranschen som rekryterats till topp-positioner inom Colliers Sverige under våren. Förutom Christina och vd:n Daniel Gorosch har även Martin Lindgren, tidigare Director of Operations på Unibail-Rodamco-Westfield, Karin Witalis tidigare analyschef hos DTZ och CBRE samt Lovisa Andersson från JLL rekryterats till bolaget.

Christina Kämpe har cirka 15 års erfarenhet från fastighets- och transaktionsmarknaden och kommer senast från en tjänst som Ansvarig Samhällsfastigheter på NCC Property Development Sverige. Dessförinnan har hon arbetat nio år på JLL som National Director på Capital Markets.
– Det ska bli väldigt roligt att vara med på Colliers resa. Jag ser stor potential i den satsning som nu görs inom Colliers och jag ser fram emot att få vara med och utveckla den svenska verksamheten vidare. Efter sex mycket lärorika och roliga år på NCC hoppas jag kunna bidra med nya perspektiv, säger Christina Kämpe.
– Vi söker efter rätt personer att stärka vårt Capital Markets-team och Christinas bakgrund och kompetens passar perfekt för att ytterligare växla upp vårt kunderbjudande inom transaktionsområdet samt för att leda och utveckla vår verksamhet i Göteborg. Christina är driven och kunnig och har en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Rekryteringen av henne gör att vi kommer ett steg närmare vår målsättning att bli en ledande fastighetsrådgivare i Sverige, säger Colliers vd Daniel Gorosch.

Joachim Svedberg, tidigare Regionchef Göteborg, kommer i sin roll som Director Capital Markets samt partner i bolaget att fokusera på kundengagemang samt tillsammans med Christina Kämpe, aktivt arbeta för att vidareutveckla Colliers affär med sikte på de högt ställda målen bolaget har för de kommande åren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige