Image
Colliers får stort uthyrningsuppdrag i Vaggeryd av Logistea.
Colliers får stort uthyrningsuppdrag i Vaggeryd av Logistea. Bild: Colliers

Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag av Logistea

Uthyrning Colliers har av Logistea fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag i Vaggeryd. Uppdraget avser cirka 100 000 kvadratmeter byggklar mark med attraktivt läge.
Publicerad den 21 Januari 2022

Vaggeryd ligger i mitten av södra Sverige med direkt anslutning till E4 vilket erbjuder närhet till Sveriges tre största städer, samt Köpenhamn och Oslo. Utöver lastbilstransporter finns även tillgång till järnväg för samtliga hyresgäster vilket ger en stor flexibilitet vid val av transportsätt.

Marie Meyer, Head of Leasing Colliers:
– Vi är glada över möjligheten att få arbeta med detta intressanta projekt i Vaggeryd och är stolta över det förtroende vi har fått från Logistea. Här kan vi erbjuda det marknaden efterfrågar - byggklar mark med suveränt läge.

Tobias Lövstedt, COO Logistea:
– Vaggeryd har ett ytterst attraktivt läge för lager- och logistikfastigheter i Sverige. Vi ser fram emot att samarbeta med Colliers i detta för Logistea strategiska utvecklingsområde.

Logistea äger idag fastigheter i Sverige till en samlad uthyrningsbar yta om 355 000 kvadratmeter samt byggrätter om 170 000 kvadratmeter. Samtliga fastigheter är attraktivt belägna med närhet till Göteborg, Linköping, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige