Image
Patrik Kallenvret.
Patrik Kallenvret. Bild: CBRE

CBRE rekryterar tung duo

Bolag CBRE stärker sitt Capital Markets-team med Gunnar Larsson och Emma Angser.
Publicerad den 12 Januari 2022

Emma Angser kommer närmast från en tjänst som transaktionschef på Corem Property Group. Innan dess arbetade hon på Klövern samt Cushman & Wakefield/DTZ. Emma Angser har under sina år på Klövern och Corem medverkat i affärer för över 20 miljarder kronor inom flertalet segment, men främst inom kontor och lager/logistik. Hon medverkade vid flera större portföljaffärer på Klövern, exempelvis när bolaget sålde hela sitt bestånd (42 fastigheter) i Karlstad till Randviken för 2,6 miljarder kronor. Emma Angser tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 17 januari, 2022.
– CBRE är ett affärsdrivet bolag i en expansiv fas, vilket tilltalar mig. Jag är förväntansfull inför att ansluta till ett mycket kompetent team och ser fram emot att, med min erfarenhet från investerarsidan, bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger hon.

Gunnar Larsson har tidigare arbetat på CBRE, både på CBRE Sweden samt CBRE Investment Management (tidigare Global Investors). Han kommer närmast från Colliers där han arbetat de senaste sex åren, både i London och i Stockholm. Dessförinnan var han på JLL där han också arbetade i London. Gunnar Larsson har en stor kompetens inom segmentet flerbostadshus, det segment som växer snabbast inom transaktioner och som under senare tid rönt ett stort internationellt intresse. Gunnar Larsson tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 12 januari 2022, i rollen som Head of Residential Investment Properties Sweden.
– Jag vill tacka CBRE för förtroendet att få återansluta i detta mycket spännande tillväxtskede. Med branschens starkaste globala varumärke ser jag fram emot att ta vara på mina internationella nätverk och erfarenheter framförallt inom Multifamily / Build to Rent där Norden verkligen har väckt omvärldens intresse, säger Gunnar Larsson.

Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden, ser de duon som drömrekryteringar.
– Med Emma får vi en transaktionschef från ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Det är precis den typen av erfarenhet vi behöver för att fortsätta stärka och utveckla vårt erbjudande inom strategisk rådgivning och transaktioner. I Gunnar får vi en person med expertis inom flerbostadshus och dessutom med stor internationell erfarenhet, inte minst från London. De är båda drömrekryteringar för oss och ligger i linje med CBRE:s ambition att vara Sveriges mest affärsmässiga fastighetsrådgivare, säger han.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY