Image

BSK Arkitekter expanderar och förstärker ledningen

Bolag BSK Arkitekter rekryterar Martin Wulff till den nya tjänsten som kontorschef i Stockholm och stärker samtidigt företagets ledning med flera nyckelroller. Den utökade kompetensen i företagsledningen är ett led i en fortsatt expansion där bolaget utvecklar organisationen.
Publicerad den 2 Maj 2018
Claes Nilsson, ekonomichef, Martin Wulff, kontorschef Stockholm, Inger Billsjö, vd-assistent, Lise-Lott Söderlund, chefsarkitekt, Karolina Gerdin, kommunikationschef, Stina Ljungkvist, vd. Bild: BSK Arkitekter
Claes Nilsson, ekonomichef, Martin Wulff, kontorschef Stockholm, Inger Billsjö, vd-assistent, Lise-Lott Söderlund, chefsarkitekt, Karolina Gerdin, kommunikationschef, Stina Ljungkvist, vd.

– Med ett starkt strategiskt stöd i ledningen kan vi rusta organisationen för att möta marknadens förändringar och behoven hos våra kunder på ett ännu bättre sätt. Att tydliggöra kunskapen i företaget, säkra kvaliteten i våra projekt och satsa på kontoret som kreativ arbetsplats är viktiga nycklar för vår fortsatta tillväxt, säger Stina Ljungkvist, vd för BSK Arkitekter.

Martin Wulff är arkitekt och kommer närmast från en tjänst som avdelningschef vid bygg- och fastighetsavdelningen på Skansen. Han tillträder i augusti tjänsten som kontorschef för BSK Arkitekters huvudkontor i Stockholm. Nya i ledningsgruppen är också nyrekryterade ekonomichefen Claes Nilsson, tidigare redovisningschef på Telenor Connexion, Pär Lindström, kontorschef Malmö och Karolina Gerdin, kommunikationschef.

– Mitt fokus blir att utveckla såväl personal som team och tillsammans med chefsarkitekt, affärsansvariga och uppdragsledare bygga starka team som matchar våra kunder och uppdrag. BSK Arkitekter har en kreativ och öppen företagskultur med en framåtblickande arkitektur som jag ser fram emot att bidra till, säger Martin Wulff, tillträdande kontorschef för BSK Arkitekter i Stockholm.

Ledningsgruppen för BSK Arkitekter består av: Claes Nilsson, ekonomichef, Martin Wulff, kontorschef Stockholm, Inger Billsjö, vd-assistent, Lise-Lott Söderlund, chefsarkitekt, Karolina Gerdin, kommunikationschef, Stina Ljungkvist, vd och Pär Lindström, kontorschef Malmö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige