Image
Alm Småa Bostad byggstartar i Vällingby Parkstad.
Alm Småa Bostad byggstartar i Vällingby Parkstad. Bild: Alm Equity

Alm byggstartar i Vällingby

Bygg/Arkitektur Alm Equitys dotterbolag Alm Småa Bostad byggstartar 15 stadsradhus i utvecklingsområdet Vällingby Parkstad. Brf Vällingbyhöjden är den fjärde etappen som bolaget utvecklar i området.
Publicerad den 8 Juni 2020

Brunnberg och Forshed Arkitektkontor har ritat Brf Vällingbyhöjden med inspiration från brittiska femtiotalsradhus med en touch av Amsterdam. Bostäderna innehåller fem rum och kök och har både egen takterrass samt uteplats.

– Det är väldigt kul att ta nästa steg i utvecklingen av Vällingby Parkstad med vår fjärde etapp i området. De färgglada stadsradhusen ger området en urban touch med sin internationella framtoning och har ett unikt kommunikationsnära läge, säger Louise Eklund, vd för Alm Småa Bostad.

Byggnationen utförs på totalentreprenad av Alms dotterbolag 2xA Entreprenad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror experten Alexandra Stråberg om fastighetsmarknaden och börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Alexandra Stråberg som är chefekonom på Länsförsäkringar. Här är hennes bedömning av coronapandemin. Och det här tror hon om detaljhandeln och kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY