Image
Alm Småa Bostad byggstartar i Vällingby Parkstad.
Alm Småa Bostad byggstartar i Vällingby Parkstad. Bild: Alm Equity

Alm byggstartar i Vällingby

Bygg/Arkitektur Alm Equitys dotterbolag Alm Småa Bostad byggstartar 15 stadsradhus i utvecklingsområdet Vällingby Parkstad. Brf Vällingbyhöjden är den fjärde etappen som bolaget utvecklar i området.
Publicerad den 8 Juni 2020

Brunnberg och Forshed Arkitektkontor har ritat Brf Vällingbyhöjden med inspiration från brittiska femtiotalsradhus med en touch av Amsterdam. Bostäderna innehåller fem rum och kök och har både egen takterrass samt uteplats.

– Det är väldigt kul att ta nästa steg i utvecklingen av Vällingby Parkstad med vår fjärde etapp i området. De färgglada stadsradhusen ger området en urban touch med sin internationella framtoning och har ett unikt kommunikationsnära läge, säger Louise Eklund, vd för Alm Småa Bostad.

Byggnationen utförs på totalentreprenad av Alms dotterbolag 2xA Entreprenad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige