Image

24 Storage köper förrådsanläggning i Eskilstuna

Transaktioner 24 Storage har köpt förrådsanläggningen Boxa Self Storage i Eskilstuna. Uppköpet är ett led i företagets tillväxtstrategi. - Behovet av extra förrådsutrymme är större än någonsin, säger vd Michael Fogelberg.
Publicerad den 5 December 2016
Annons
Image

Uppköpet av den centralt belägna anläggningen på Langsgatan 3 är företagets femte förvärv i år.

- Vi är mycket nöjda med uppköpet av Boxa Self Storage och vår etablering i Eskilstuna. Staden växer, är rörlig och har ett attraktivt läge. Trångboddheten ökar i landet och behovet för extra förrådsutrymme blir allt större i tätorterna. Vi ser fram emot att utveckla och driva marknaden framåt i regionen, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage AB.

Anläggningen är cirka 2 000 kvadratmeter och rymmer cirka 240 förråd på upp till 22 kvadratmeter.

- 24 Storage är en spännande utmanare i branschen med en enorm erfarenhet i ledningen. Därför känns det tryggt att lämna över verksamheten till dem. Behovet av att hyra förråd i Eskilstuna ökar och jag är övertygad om att 24 Storage kommer ta tillvara på potentialen som staden erbjuder, säger Fredrik Skoglund, grundare av Boxa Self Storage.

24 Storage planerar för fortsatt tillväxt genom ytterligare fastighetsutveckling och förvärv 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så stora är skillnaderna i yielder mellan Sverige och Danmark

Bolag Croisette håller ångan uppe i Danmark och förmedlar en ny affär där en utländsk investerare tar sig in på den danska marknaden. Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director på Croisette Danmark, berättar för Fastighetssverige om affären, hur yielderna Danmark skiljer sig från Sverige, det utländska intresset på den danska marknaden och hur han tror att Croisette kan göra skillnad på den danska marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige