Image
Nordic PM stärker organisationen med Gustav Arvidsson, Anette Larsson och Ulf Glad.
Nordic PM stärker organisationen med Gustav Arvidsson, Anette Larsson och Ulf Glad. Bild: Nordic PM

Tre till Nordic PM – förstärker inom förvaltning och drift

Bolag Nordic PM stärker upp organisationen och rekryterar förvaltningsadministratör, förvaltare och fastighetstekniker till Stockholm.
Publicerad den 23 Maj 2022

Till Nordic PM’s uppdrag gällande förvaltning av FöretagsParkens portfölj har bolaget rekryterat Anette Larsson i rollen som förvaltningsadministratör. Anette har under en tid tidigare gått som konsult via Isaksson rekrytering, men blir nu permanent anställt direkt av Nordic PM.

Dessutom rekryteras Ulf Glad i rollen som förvaltare. Ulf kommer senast ifrån Citycon, där han arbetat som Specialty Leasing Manager. I sin nya roll som förvaltare kommer Ulf främst att ansvara för delar av FöretagsParkens fastighetsbestånd.

I förvaltningsuppdraget med Citycons centrumfastigheter anställer Nordic PM även Gustav Arvidsson i rollen som fastighetstekniker. Gustav utförde tidigare sin praktik hos Nordic PM under utbildningen till fastighetstekniker på John Ericsson Institut och återvänder nu som medlem av den ordinarie personalstyrkan.

Anette Larsson och Gustav Arvidsson är redan på plats i organisationen och Ulf Glad kommer att ansluta under juni månad. Samtliga utgår från Stockholm.
– Det känns alltid roligt när vi lyckas knyta talangfulla medarbetare till vår organisation och vi välkomnar varmt alla tre till oss på Nordic PM, säger vd Jeanette Öhrn.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Blackrock: "Vi tittar på både stora portföljaffärer och enskilda tillgångar i hela Norden"

Bolag Blackrock tog nyligen sitt första steg på den heta nordiska logistikmarknaden. Efter affären med Kilenkrysset berättar Thorsten Slytå, Nordenchef på Blackrock, för Fastighetssverige om vilka nya förvärv de letar efter på de nordiska marknaderna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige