Image
Anna Nivala.
Anna Nivala. Bild: Protek Projekstyrning

Ny vd till Protek i Göteborg

Karriär Anna Nivala efterträder Pär Eriksson som vd för Protek projektstyrning i Göteborg.
Publicerad den 31 Augusti 2020

– Anna Nivala lever våra värderingar och har ett gott omdöme med många goda egenskaper för att kunna ta över rollen som vd för Protek i Göteborg och leda bolaget till nästa nivå in i framtiden. Anna har de senaste åren arbetat i Proteks ledning med frågor rörande bolagets styrning och utveckling, hon har även en gedigen erfarenhet av vår grundverksamhet som projektledare, säger Bengt Ulvsgärd, styrelseordförande, Protek.

– Jag är tacksam över förtroendet och möjligheten att få fortsätta utvecklas på Protek i frågor som jag brinner för. Det har varit ett annorlunda år hittills men jag ser framemot en höst där vi fortsätter att satsa och driva utvecklingen framåt tillsammans med alla fantastiska människor på Protek, säger Anna Nivala.

Pär Eriksson tar nu nästa steg i bolaget och kommer arbeta övergripande med strategisk utveckling.

– Pär har under sin tid som vd på ett bra sätt bidragit till det protek står för idag. Med sin långa erfarenhet kommer Pär även stötta bolagets operativa ledning och i projekt, säger Bengt Ulvsgärd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige