Image

Ny ledningsgrupp i Rikshem

Bolag Tre nya personer tar plats i ledningsgruppen för Rikshem, som också tillsätter nya enhetschefer.
Publicerad den 4 Augusti 2014

Hans Ragnarsson tillträder som ekonomichef, han kommer närmast från Akelius. Han ersätter Eva-Lotta Stridh som tidigare meddelat att hon lämnar Rikshem.

Sofia Ljungdahl, tidigare Peab och JM, tillträder som chef för Projekt och BRF-utveckling.

Rebecca Stålnacke utses till HR-chef.

Dessa tre personer kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med Sven-Göran Svensson, Ilija Batljan och Jan-Erik Höjvall.

– Rikshem kommer att bygga fler hyresrätter och bostadsrätter. Jag är glad att kunna rekrytera två så kunniga och erfarna personer som Sofia Ljungdahl och Hans Ragnarsson, säger Jan-Erik Höjvall, vd Rikshem.

Chef för projektutveckling är Erik Hävermark och för BRF-utveckling blir Karl Johansson.

Affärsutveckling, med vice vd Ilija Batljan som chef, får tre nya enheter. De tre ny enheterna är Finans och värdering med Jakob Bruzelius som chef, Transaktioner som Oscar Lekander blir chef för samt Plan och Fastighetsutveckling som Krister Karlsson blir chef för.

Den nya organisationen träder i kraft den 1 september.

Vidare har Ulrika Malmberg Livijn, chefjurist på Fjärde AP-fonden, har valts in i Rikshems styrelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige