Image

Besqab rekryterar Sofia Ljungdahl

Karriär Besqab har anställt Sofia Ljungdahl som ny affärschef. Hon kommer närmast från Rikshem och har också jobbat för JM och Peab.
Publicerad den 24 Mars 2015
Sofia Ljungdahl. Bild: Besqab
Sofia Ljungdahl.

Sofia Ljungdahl har bred branscherfarenhet med ett långt förflutet i JM där hon haft olika roller, bland annat som affärsenhetschef och medlem i koncernledningen. Hon har också arbetat inom Peab-koncernen och kommer närmast från Rikshem som projekt- och BRF-utvecklingschef och medlem i ledningsgruppen.

- Vi är mycket glada över att välkomna Sofia Ljungdahl till Besqab i rollen som affärschef. Hon passar väl in i Besqabs team och kommer aktivt att delta i arbetet med Besqabs utveckling och tillväxt. Sofia har en mycket gedigen erfarenhet från projektutveckling av bostäder, säger Besqabs vd Anette Frumerie.

Sofia direktrapporterar till vd Anette Frumerie och tillträder tjänsten den 1 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige