Image

Kommande seminarier

29 september 2022

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala

Branschens mötesplats i Uppsala. Ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala.

5 oktober 2022

Fastighetsmarknadsdagen Borås

Branschens mötesplats i Borås. Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. Dagen arrangeras i samarbete med Borås stad.

13 oktober 2022

Stora Bostadsdagen Stockholm

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?

9 november 2022

Stora Retaildagen

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera? Stora Retaildagen är årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, retailfastigheter.

24 november 2022

Stora Kontorsdagen

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.

01 dec 2022

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.