Image

Wallenstam byggstartar i Tyresö

Bostäder Wallenstam påbörjar nu nyproduktionen av bostäder i Tyresö. Projektet Trädgårdsporten består av 184 hyreslägenheter i tre hus som beräknas vara klara för inflyttning under tredje kvartalet 2017.
Publicerad den 17 December 2015
Wallenstam startar nu bygget av 184 hyresrätter i Tyresö. Bild: Sjögren Arkitekter
Wallenstam startar nu bygget av 184 hyresrätter i Tyresö.

– Vi håller ett bra tempo i vår nyproduktion och fortsätter nu att bidra till stadsutvecklingen i Tyresö med drygt 180 nya hyresrätter, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam AB.

Trädgårdsportens 184 lägenheter är belägna i anslutning till den nyligen färdigställda nyproduktionen Tyresö Trädgårdar med 114 bostadsrätter som har genomförts i samarbete med Oscar Properties.

Trädgårdsportens lägenheter byggs i storleken 1-3 rum och kök med en klar majoritet av mindre lägenheter. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats och de tre husen kommer tillsammans att rama in en gemensam grönskande innergård.

Arkitekt till Trädgårdsporten är Sjögren Arkitekter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY