Image

Tyréns köper internationellt konstruktionsföretag

Bolag Samhällsbyggnadskonsulten Tyréns blir nu ett internationellt företag genom att köpa konstruktionsföretaget AKT, som sedan fem år har ingått i det börsnoterade internationella brittiska konsultföretaget WYG Group.
Publicerad den 4 April 2011

- Vi ser en fantastiskt spännande möjlighet att genom förvärvet av AKT förstärka, inspirera och utmana oss själva och våra kunder i denna riktning, säger Ulrika Francke, vd för Tyréns AB.

AKT II är namnet på det nya dotterbolaget, med drygt 100 medarbetare, som kommer att ägas av majoritetsägaren Tyréns AB, tillsammans med företagsledningen i det nya bolaget. Det nya dotterbolaget med Robin Adams som vd kommer fortsatt att ha sin bas i London och arbeta på en internationell marknad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY