Image

Tornet hyr ut i Landskrona

Uthyrning Tornet har genomfört flera uthyrningar i centrala Landskrona. Modekedjan Cubus flyttar in på 500 kvadratmeter stor lokal vid Järnvägsgatan, och restaurangen Plan B flyttar in vid Rådhustorget.
Publicerad den 11 Maj 2011
Annons
Image

Intill Cubus nya lokaler på Järnvägsgatan är nu ombyggnaden av apotekskedjan
Doc Morris Apotek helt klar. Apoteket öppnar efter sommaren.

Fastighets AB Tornet har också hjälpt Capio Citykliniken till större utrymmen på Östergatan, där lokalerna byggts om och anpassats till de ökade behoven.

Gallerian, som en tid saknat hyresgäster, får nu en uppfräschning mot gatan.

– Vi vill gärna bidra till en trevligare gatubild och förhoppningsvis samtidigt öka intresset för flera etableringar i Landskrona i allmänhet och i Gallerian i synnerhet. Vi vet att intresset finns och ser en positiv framtid för staden, säger Göran Wendel, vd för Fastighets AB Tornet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Företaget minskade risken för arbetsplatsolyckor tack vare nudging

Bygg/Arkitektur Med enkla medel och en knuff i rätt riktning har Wästbygg lyckats ändra attityden kring säkerhet ute på byggena. Nu heter det "aj!" och "oj!" när man lämnar in ett tillbud, något som fått rapporteringen att öka med 87 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY