Image

Teesland förstärker i Sverige

KARRIÄR Teesland iOG förstärker i Sverige genom att anställa fyra personer. Såväl kontoret i Malmö, Stockholm som Göteborg får tillskott av ny personal.
Publicerad den 7 Februari 2008

Christina Åberg är anställd som koncernredovisningsekonom på Malmökontoret och ansvarar för konsolideringen av bolagen. Hon är utbildad civilekonom och har tidigare arbetat som auktoriserad revisor hos PriceWaterhouseCoopers mellan 1997-2003 och har därefter varit redovisningskonsult i eget företag mellan 2003-2007.

Susanne Hopp är anställd som redovisningsekonom på Malmökontoret och har i bagaget en utbildning som gymnasieekonom med påbyggnad och har tidigare jobbat som bokföringskontorist, redovisningskonsult, revisorsassistent och nu senast åtta år som ekonomichef inom hotellbranschen.

Monica Johnson är anställd som redovisningsekonom för Stockholmsbolagen men placerad i Malmö och hon är utbildad redovisningskonsult, hon har jobbat fem år inom bostadsrättföreningar som redovisningsekonom. Innan dess har hon haft eget företag inom datautbildning och när företaget blev uppköpt så blev Monica anställd i tre år. Hon jobbade då som projektledare, utbildare samt med implementering av kurser ute hos kunder. Hon har även hunnit med att jobba fem år inom fastighetsbranschen som ekonom.

Magnus Wallberg välkomnas till Teesland:s Göteborgskontor och han är anställd som asset manager. Magnus är 36 år gammal och har tidigare jobbat med drift, underhåll och säkerhet, han har även hunnit med att jobba två år i USA som tekniker. Det senaste anställningen var dock hos företaget Arken Drift AB. Efter det har han studerat på fastighetsakademin till fastighetsförvaltare.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige