Image
Grundarna av Sofra Kolgrill.
Grundarna av Sofra Kolgrill. Bild: Martin Källqvist

Sofra Kolgrill till Jakobsbergs Centrum

Uthyrning Jakobsbergs Centrum får ett nytt tillskott till sitt restaurangutbud då Sofra Kolgrill öppnar upp sina dörrar.
Publicerad den 16 December 2022

– Vi är mycket glada över att Sofra Kolgrill öppnar hos oss i Jakobsbergs Centrum. Våra besökare uppskattar ett brett och intressant utbud av restauranger av olika slag och vi vill också erbjuda både vardagsnära handel, service och ett attraktivt restaurangutbud, säger Marié Rytting, centrumchef på Jakobsbergs Centrum.

Ett rikt utbud av restauranger och caféer har varit en prioritet för Citycons alla centrum under en längre tid. Så sent som för en månad sedan kunde man berätta att Ruccola öppnat i Åkersberga Centrum och nu har även Green Baren öppnat i Liljeholmstorget Galleria.

För Jakobsbergs Centrum, som idag har en rad omtyckta restauranger, är Sofra Kolgrill ett välkommet tillskott för besökarna. När Kolgrillen öppnade sina dörrar igår, torsdagen den 15 december, välkomnades grundarna av Marié Rytting från Jakobsbergs Centrum och Eva Ullberg, kommunstyrelsens ordförande som var med och klippte bandet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige