Image

Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting rekryterar Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE.
Publicerad den 23 December 2016

Tomas Pendén har haft en internationell roll som Head of Industrial & Logistics. Han tillträder den nya tjänsten i februari 2017.

Tomas Pendén har tolv års erfarenhet som uthyrningskonsult.

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat en så erfaren och omtyckt person som Tomas till vårt team. Han har den kunskap och erfarenhet som våra uppdragsgivare efterfrågar inom fastighet- och detaljhandelsmarknaden. Han arbetar långsiktigt och han är duktig på att förverkliga sina uppdragsgivares visioner och målsättningar – egenskaper som vi värdesätter högt, säger John H Larsson, CEO på Revelopment Consulting AB.

Revelopment har befunnit sig i en expansiv fas de senaste åren. Under 2016 har företaget tecknat flera nya uppdragsavtal med bland annat Flying Tiger of Copenhagen (f.d. TGR), Hemmakväll och Cervera samt rekryterat en ny etableringskonsult.

– Det ska bli oerhört spännande att jobba med flera av Revelopments framgångsrika uppdragsgivare. Revelopment har en bred och djup kompetens inom den nordiska detaljhandeln och jag ser fram emot att bli en del av deras team, säger Tomas Pendén, som blir ny seniorkonsult på Revelopment Consulting AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige