Image

Pandox tecknar första förvaltningsuppdraget

Bolag Pandox nya förvaltningsbolag, Pandox Asset Management, har nu tecknat ett avtal med det norska fastighetsbolaget Eiendomsspar AS, tillika hälftenägare av Pandox AB, om att överta förvaltningen av merparten av bolagets hotellfastigheter. Uppdraget omfattar åtta hotellfastigheter med totalt omkring 1 500 rum, samtliga belägna i Oslo.
Publicerad den 2 Mars 2015
Anders Nissen. Bild: Pandox
Anders Nissen.

– Vi ser fram emot att utveckla ett nära samarbete med Eiendomsspar och det prestigefyllda uppdraget att förvalta och utveckla dessa hotellfastigheter. Uppdraget är ett led i det nya bolagets strategi att hantera hotellfastigheter för andra fastighetsägare än Pandox och vi ser nu fram emot fler liknande möjligheter, säger Anders Nissen, vd för Pandox.

Pandox ägs av Eiendomsspar AS, CGS Holding AS och Helene Sundt AS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige