Image
Smedjan Galleria.
Smedjan Galleria. Bild: Diös

Only etablerar sig i Smedjan

Uthyrning I början av februari 2019 etablerar sig butiken Only i Smedjan Galleria. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu lokalen att stå färdig för invigning.
Publicerad den 3 Januari 2019

Only är en del av modekoncernen Bestseller som även driver konceptbutiker som Vero Moda, Jack & Jones, Vila med flera. I början av 2019 etablerar de sig i Smedjan med en yta på cirka 170 kvadratmeter.
– Vi är glada över att kunna fortsätta välkomna starka varumärken till Smedjan. Handeln i Luleå utvecklas och det är roligt att vi får vara en del av det. Vi ser fram emot att fortsätta jobba med stadsutveckling i Luleå med nya och moderna koncept under nästa år, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.
– Only har gjort en otrolig resa under de senaste fem åren. Vi har primärt haft fokus på två saker – våra produkter och våra medarbetare. Hos Only vet vi att våra medarbetare gör stor skillnad. Butiken i Smedjan blir den nionde i Sverige och vi har planer på 50 butiker inom tre år, säger Jens Kristian Holberg, regionchef på Only.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige