Image

Olov Lindgren förstärker med en driftchef

Karriär Olov Lindgren har rekryterat Fredrik Olofsson till den nyinrättade tjänsten som driftchef.
Publicerad den 25 September 2018

Fredrik Olofsson kommer närmast från Indoor Energy där han har arbetat som servicechef, dessförinnan har han arbetat på Caverion som verksamhetsutvecklare inom facility management. Han har stor erfarenhet av drift, inköp och fastighetsautomation.

? Fredrik kommer med sin erfarenhet bidra till att utveckla våra arbetssätt inom drift så att vi minskar vår klimatpåverkan än mer. Vi jobbar långsiktigt med hållbarhet och service och med Fredrik kommer vi förstärka arbetet ytterligare, säger Anders Fagerkrantz, fastighetschef på Olov Lindgren.

För att minska sin klimatpåverkan arbetar Olov Lindgren kontinuerligt med energibesparingsåtgärder och i genomsnitt har förbrukningen minskat med cirka fyra procent per år.

? Det känns roligt och spännande att få vara med och utveckla företagets driftorganisation och därigenom stärka arbetet med energifrågor. Jag hoppas kunna dra nytta av mina erfarenheter inom både teknik och drift och tillsammans med befintlig organisation utveckla smarta lösningar och arbetssätt, säger Fredrik Olofsson.

Fredrik Olofsson tillträder tjänsten den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 115 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikerns dystra prognos: "Ingen lättnad i sikte för fastighetsbolagen"

Bolag Onsdagen var ytterligare en tung börsdag för fastighetsbolagen men trots att sektorn har sjunkit med drygt 45 procent sedan årsskiftet tror inte Handelsbanken att botten är nådd. För Fastighetssverige berättar analytikern Johan Edberg mer om de stora orosmolnen för fastighetsbolagen, varför han tycker det är för tidigt att prata om någon vändning för branschen och hur stor konkursrisken är inom sektorns bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige