Image

Nya hyresavtal i Vällingby

Uthyrning I onsdags läste ni att Arbetsförmedlingen utökar sina ytor i Vällingby City. Nu har nya avtal skrivits med två vårdinrättningar.
Publicerad den 16 November 2012

Newsec, som förvaltar Vällingby City på uppdrag av Svenska Bostäder, har tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende drygt 1 000 kvadratmeter med Folktandvården, som flyttar till en ny och större lokal med 22 behandlingsrum sommaren 2013.

Vidare har ett tioårigt hyresavtal tecknats med Landstinget avseende en ny gemensam barn- och mödravårdscentral om cirka 650 kvadratmeter som öppnar till årsskiftet.

- Vällingby har en attraktiv mix av butiker, restauranger, service och nöjen samt kultur. Det allt större utbudet av sjuk- och hälsovård är också ett viktigt inslag som förstärker stadsdelen och bidrar till ökad trygghet och ett levande stadsliv, säger centrumchef Peter Appelgren.

Newsec förvaltar 70 000 kvadratmeter stora Vällingby City sedan den 1 januari 2012. Under 2011 var den totala omsättningen cirka 1,5 miljarder och antalet besökare omkring 9 miljoner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige