Image

Ny vd för CGC Arkitektkontor

Karriär Niklas Kruse blir vid årsskiftet ny vd för CGC Arkitektkontor, ett helägt dotterbolag till Semrén Månsson. Han efterträder Magnus Månsson, som kvarstannar som övergripande ansvarig för koncernens samtliga verksamheter.
Publicerad den 17 December 2010

– Det känns väldigt kul och spännande att fortsätta att utvecklas tillsammans med några av landets bästa och mest erfarna arkitekter och byggnadsingenjörer inom sjukvårdsarkitektur. Vår ambition är att arbeta med fler och större projekt, även utanför Västra Götalandsregionen. Framförallt i Stockholm men även med internationella uppdrag, säger Niklas Kruse, 43.

Niklas Kruse arbetade som arkitekt på CGC Arkitektkontor mellan åren 1997 och 2007. Efter några år med egen verksamhet återvänder han nu alltså till posten som vd i bolaget.

– Det händer mycket i vår bransch just nu. Framförallt märker vi en ökning av privata vårdinitiativ där efterfrågan är stor av vår specifika kompetens. När det gäller internationella uppdrag vet vi att svenskt sjukhusbyggande har ett väldigt gott rykte utomlands. Vi har bland annat varit involverade i flera olika projekt i Irak.
I dag arbetar tio arkitekter och byggnadsingenjörer på CGC Arkitektkontor i Göteborg.

Totalt är det ett 60-tal anställda i koncernen Semrén & Månsson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige