Image
Jessica Fredriksson.
Jessica Fredriksson. Bild: Nordic PM

Nordic PM rekryterar operativ chef

Karriär Jessica Fredriksson ansluter till Nordic PM:s ledningsgrupp och tillsätts som ny operativ chef med stort inflytande över bolagets fortsatta tillväxtresa.
Publicerad den 1 April 2022

Fastator-bolaget Nordic PM rekryterar Jessica Fredriksson som ny operativ chef till huvudkontoret i Nacka med start första april 2022. Rollen som operativ chef kommer att innebära stort fokus på bolagets fortsatta tillväxtresa med effektivisering av leveranser och arbetssätt, införsäljning av externa affärer samt utveckling av kund- och medarbetarnöjdhet.

Jessica Fredriksson har jobbat i fastighetsbranschen sedan 2006, både på konsult- och fastighetsägarsidan, och kommer senast från en tjänst som fastighetschef hos Lidingö stad samt innehar vd-posten på Lidingö Fastighets AB.

– Vi är mycket glada över att Jessica valt att ansluta sig till oss på Nordic PM och jag tror att hon kommer att bli en värdefull och välkomnad tillgång i vår organisation, säger vd Jeanette Öhrn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige