Image
Evenemangsgatan 17 i Arenastaden.
Evenemangsgatan 17 i Arenastaden. Bild: Nordic PM

Nordic PM fyller upp fastighet i Arenastaden

Uthyrning Nordic PM har för fastighetsägaren Union Investment’s räkning hyrt ut den sista vakansen i fastigheten Uarda 7 till hudterapeutskolan Beauty & Spa Centre och YHHS (Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa).
Publicerad den 8 Oktober 2020
Annons
Image

Fastigheten på Evenemangsgatan 17 ligger i direkt anslutning till Mall of Scandinavia, endast sju minuter från Stockholm City och med närhet till Solna station och Friends Arena. Här kommer Beauty & Spa Centre och YHHS att erbjuda högkvalitativa utbildningar samt SPA- och skönhetsbehandlingar, vilket bidrar till serviceutbudet i Arenastaden.

Hyresavtalet löper i tio år och lokalen om 1 291 kvadratmeter (1 022 kvadratmeter på plan 1 och 269 kvadratmeter på entréplan) ställs nu i ordning för kommande hyresgäst, som tillträder de nya lokalerna i januari 2021.
– Vi är glada att få välkomna ytterligare en stark aktör i huset tillsammans med fastighetsägaren Union Investment. Genom denna uthyrning är fastigheten dessutom fullt uthyrd, säger Ulrica Sjölund, uthyrningschef på Nordic PM.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige