Image

Niam stänger Nordic Core-Plus

Bolag Niam genomför sista stängningen i sin första fond med inriktningen core-plus. Fonden når målet på 300 miljoner euro i eget kapital.
Publicerad den 24 September 2013
Johan Bergman. Bild: Niam
Johan Bergman.

Niam Nordic Core-Plus, med en investeringskapacitet på totalt €600 miljoner fokuserar på investeringar i kontors-, handels-, samt bostadsfastigheter lokaliserade i större städer och regionala centrum runt om i Norden.

Investerarna är ett antal framstående offentliga och privata pensionsbolag, försäkringsbolag samt finansiella institutioner från Västeuropa och Asien.
- Vi är tacksamma över det stöd och förtroende som vi fått från de nya och befintliga investerare som valt att sammarbeta med oss i vår första Core-Plus fond, säger Johan Bergman, CEO på Niam.

Niam förvaltar idag ett fastighetsbestånd om 2.4 miljarder euro i sina tre opportunistiska fonder Niam III, Niam IV och Niam V.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige