Image

NCC startar nytt bostadsprojekt i Ryssland

Bygg/Arkitektur NCC startar ett nytt bostadsprojekt med 95 lägenheter beläget i Sankt Petersburgsregionen.
Publicerad den 1 Augusti 2013

NCC:s nya bostadsprojekt, Gröna Lund, är beläget in Vsevolozhsky district of Leningrad Region, sju kilometer från gränsen till Sankt Petersburg. Försäljning av projektets 95 lägenheter påbörjas den 3 juli och planer finns att området ska kunna växa till ett nytt större bostadsområde.

- Projekt Gröna Lund är NCC:s tredje bostadsprojekt i Ryssland och Sankt Petersburgsregionen. I samtliga ryska projekt utnyttjar vi våra erfarenheter från byggande av bostäder i andra länder, säger Joachim Hallengren, affärsområdeschef på NCC Housing.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige