Image

NCC hyr ut i Rosersberg

UTHYRNING NCC Property Development har tecknat hyresavtal med CEVA Logistics AB i en ny logistikanläggning inom Stockholm Nord Logistikcenter i Rosersberg. Avtalet omfattar cirka 3 000 kvadratmeter lager och kontor. Logistikanläggningen är NCC Property Developments andra inom området.
Publicerad den 12 November 2008

Totalt har den nya logistikanläggningen en area på cirka 9 000 kvadratmeter. Den uppförs bredvid den anläggning som NCC Property Development utvecklade och hyrde ut under förra året.

CEVA Logistics är ett internationellt logistikföretag som får väsentligt fler pallplatser för flygfrakt, tredjepartlogistik och bilfrakt när de flyttar sin verksamhet i Stockholm till de nya, moderna lokalerna. CEVA Logistics är den första hyresgästen i den nya byggnaden.

- Lagret motsvarar våra behov och Rosersberg är ett proffsigt logistikcenter som kommer att locka till sig ännu mer logistikverksamhet när vägen och järnvägen hit blir klara. Det ligger även nära Arlanda som vi arbetar mycket mot. Det känns också bra att ha en solid partner som NCC som utvecklare och byggherre, säger Bo Levén, vd på CEVA Logistics AB.

- Stommen är redan klar och nu färdigställer vi utrymmena efter kundens behov. Vi för just nu även diskussioner med intressenter för resterande 6 000 kvadratmeter, säger Jenny Linghede, fastighetsutvecklare på NCC Property Development.

Inflyttning sker i juli 2009. Projektet är en del av Stockholm Nord Logistikcenter i Rosersberg, Sigtuna kommun. Fastigheten är sedan tidigare såld till Schroder EuroLogistic Fund no 1.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige