Image

Maths O slår tillbaka

EKONOMI Maths O Sundqvist har tröttnat på bilden av att vara ansvarig för Carnegies sammanstörtande. Nu vill han göra upp. Samtidigt hotar Carnegie att auktionera ut hans holdingbolag Skrindan.
Publicerad den 13 Februari 2009

I går skickade Maths O Sundqvist ut ett pressmeddelande där han går till hård attack mot Carnegies utspel att auktionera ut hans holdingbolag Skrindan. "Finansiellt justitiemord" ska han ha kallat Carnegies utspel för.
Enligt E24 skulle en dylik auktion, som är tänkt att hållas den 17 mars, kunna innebära personlig konkurs för Maths O Sundqvist.
- Självklart beklagar jag att Carnegie tagit detta steg istället för att sätta sig ner med mig för att hitta en lösning som är fördelaktig för alla inblandade och som möjliggör för mig att fortsätta, säger han i pressmeddelandet enligt Dagens PS.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige