Image
Henrik Meeths.
Henrik Meeths. Bild: Magnolia Bostad

Magnolia Bostad utökar ledningsgruppen med chef för affärsutveckling

Bolag Henrik Meeths tillträder som medlem i ledningsgruppen med fortsatt ansvar för affärsutveckling.
Publicerad den 16 Februari 2022

– Magnolia Bostad är mitt uppe i sin resa att gå mot en större andel bostäder i egen förvaltning och Henrik har under de senaste sju åren varit djupt involverad i vårt utvecklingsarbete. Därför känns det extra roligt att få arbeta ännu närmare Henrik i ledningsgruppen, säger Johan Tengelin, vd för Magnolia Bostad.

Henrik Meeths har varit anställd på bolaget sedan 2015, först som analyschef och därefter som affärsutvecklingschef. Dessförinnan arbetade Henrik på Cushman & Wakefield och London & Regional Properties. Han har en magisterexamen i finans från Stockholms universitet och University of California, Santa Barbara.
– Magnolia Bostad är ett spännande företag och jag är stolt att nu få ett ännu större ansvar att driva affären mot att bli en betydande förvaltare av bostäder utöver vår utvecklingsverksamhet för försäljning av bostäder, säger Henrik Meeths, chef för affärsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige