Image

Lundbergs rekryterar uthyrningschef från Unibail-Rodamco

Karriär Christian Claesson tillträder under våren 2015 den nyinrättade befattningen Affärsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Han avslutar därmed sin nuvarande tjänst som Head of Leasing Nordic inom Unibail-Rodamco där han bland annat haft en betydande roll i uthyrningen av Mall of Scandinavia samt om- och tillbyggnaden av Täby centrum.
Publicerad den 15 Oktober 2014
Christian Claesson. Bild: Unibail-Rodamco
Christian Claesson.

- Vi har de senaste åren expanderat kraftigt i bland annat Linköping och är nu dominerande fastighetsägare när det gäller detaljhandelsytor i både centrala Norrköping och Linköping. Vi har även många detaljhandelshyresgäster i Jönköping. Befattningen som Affärsområdeschef Handel är ny och ett led i vår ambition att fortsätta utveckla våra fastigheter och därmed kunna erbjuda våra hyresgäster bästa förutsättningar att lyckas. Vi är mycket glada att Christian valt att börja hos oss och är övertygade om att hans kompetens och tidigare erfarenheter stärker vårt kommersiella team ytterligare, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.

- Det känns mycket stimulerande att få tillträda denna nya befattning. Lundbergs är ett välrenommerat företag med spännande fastigheter i bra lägen och jag ser fram mot att vara en del av bolagets framtida utveckling, säger Christian Claesson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige