Image

Christian Claesson tar plats i Lundbergs ledningsgrupp

Karriär Christian Claesson tillträdde under våren 2015 den nyinrättade befattningen affärsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Nu tar han även plats i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 26 Juni 2015
Christian Claesson. Bild: Unibail-Rodamco
Christian Claesson. Peter Whass. Bild: Lundbergs
Peter Whass.

- Detaljhandeln utvecklas ständigt och som stora fastighetsägare inom bland annat handel är det viktigt att vi har ett stort fokus på de frågor som berör handelns utveckling i allmänhet och i stadskärnorna i synnerhet. Att Christian nu sitter i vår ledningsgrupp är ytterligare ett steg i vår ambition att fortsätta utveckla våra fastigheter och därmed kunna erbjuda våra detaljhandelshyresgäster bästa förutsättningar att lyckas, säger Peter Whass, vd i Fastighets AB L E Lundberg.

- Det är givetvis stimulerande att få möjlighet att vara med i bolagets företagsledning. Det är också en tydlig signal att vi tar utvecklingen av våra handelsytor på största allvar, säger Christian Claesson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige