Image
Henriette Jareklew.
Henriette Jareklew. Bild: LKF

LKF värvar digitaliseringsansvarig från MKB

Karriär Nu tar LKF i Lund ytterligare ett steg i sitt arbete kring digitalisering och innovation. Från och med januari 2020 börjar Henriette Jareklew på den nyinrättade tjänsten som digital ledare och innovationsansvarig.
Publicerad den 30 Januari 2020

Henriette Jareklew har en gedigen bakgrund både gällande digitalisering/innovation och fastighetsbranschen.

Hon har tidigare erfarenhet som chef i olika positioner inom offentlig sektor och kommer närmast från en tjänst som IT/digitaliseringschef på MKB.

– Det är LKF:s tydliga driv och energi kring digitalisering och innovation som lockade mig, säger Henriette Jareklew. Men även den fina familjära stämningen som LKF har skapat i sin organisation. LKF kommer också vara en viktig part i att bygga den nya, smarta stadsdelen Brunnshög i Lund. Det känns fantastiskt roligt att få vara en del i detta stadsutvecklingsarbete.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige