Image

Kungsleden hyr ut till Lernia i Kista

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Lernia Utbildning AB i fastigheten Keflavik 1 i Kista.
Publicerad den 29 December 2015
Annons
Image
Kungsleden hyr ut i fastigheten Keflavik 1. Bild: Kungsleden
Kungsleden hyr ut i fastigheten Keflavik 1.

Kontorsfastigheten Keflavik 1 ingår i Kungsledens Kistakluster, med tillgänglighet till bland annat Kista Galleria, restauranger och kaféer samt tunnelbana och pendeltåg. I och med uthyrningen till utbildningsbolaget Lernia ökar uthyrningsgraden i Keflavik 1 till 86 procent.

– Det är glädjande att kunna välkomna Lernia till Kungsledens fastighet Keflavik i Kista. Lernia är ett stort och professionellt bolag med många duktiga medarbetare som nu flyttar in i lokaler som passar deras behov väl. Att snabbt kunna erbjuda lokaler till verksamheter med skilda behov visar på styrkan med vår klusterstrategi, säger Christofer Elg, förvaltare på Kungsleden.

– För både kunder och medarbetare är det viktigt med lokaler som är tillgängliga, trivsamma och flexibla. Kungsledens lokaler i Keflavik uppfyller dessa krav med närhet till Kista Galleria och kommunikationer, men även i hur lokalerna är utformade. Vi ser nu fram emot att utveckla vår Kistaverksamhet tillsammans med våra medarbetare och vår hyresvärd, säger Liselott Mannberg, lokalsamordnare på Lernia AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige