Image
Kungsleden, med Tommy Svärd som marknadsområdeschef, hyr ut till PDL Center, med Henrik Söderberg som vd.
Kungsleden, med Tommy Svärd som marknadsområdeschef, hyr ut till PDL Center, med Henrik Söderberg som vd. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut 7 695 kvadratmeter i Nyköping

Uthyrning Kungsleden hyr ut 7 695 kvadratmeter i Nyköping i fastigheterna Ribban 5 och Gumsbacken 12. Nyköping får sitt första padelcenter genom PDL Group, Återvinningen flyttar in och Ahlsell flyttar till större lokaler.
Publicerad den 24 Augusti 2020
Annons
Image

– Padel är en av världens mest expansiva sporter och vi ser fram emot att även Nyköpingsborna ska få ta del av glädjen. Vi var i behov av en stor yta och Kungsledens lokaler passade oss utmärkt, säger Henrik Söderberg, vd, PDL Group.

Intresset för sporten padel har ökat markant de senaste åren och efterfrågan i staden likaså. Bygget pågår och inflytt beräknas till januari 2021, staden får då sitt första padelcenter med 9 dubbelbanor, 3 singelbanor och 2 barnbanor.

– Vi välkomnar PDL och Återvinningen till våra lokaler och ser fram emot att tillgodose Ahlsells behov av mer ändamålsenliga lokaler, säger Tommy Svärd, marknadsområdeschef, Kungsleden.

Återvinningen planerar att flytta in i de nya lokalerna i höst och i mars 2021 beräknas Ahlsells inflytt.

– För att möta marknaden och våra kunders framtida behov på ett bättre sätt var vi i behov av nya lokaler i Nyköping. Här har vi hittat en för oss perfekt lokal i bra geografiskt läge med tillgång till utvändig markyta och bättre parkering. Vi har haft en bra och konstruktiv dialog med Kungsleden i Nyköping och det känns tryggt att kunna stanna kvar hos samma hyresvärd även när verksamhetens behov förändras, säger Magnus Johansson, regionchef, Ahlsell.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Så förvandlas anrika hamnområdet till blandstad

Bygg/Arkitektur Västra Hamnen i Malmö ska omvandlas från ett industri- och hamnområde till en blandad stad. Så här föreslås nästa steg bli för den västra delen av det kulturhistoriskt värdefulla området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY