Image

Kommunikationschef tar plats i Stenas ledningsgrupp

Karriär Cecilia Fredholm är ny kommunikationschef för Stena Fastigheter i Malmö. Samtidigt blir hon en del av företagets högsta ledning.
Publicerad den 25 Januari 2018
Cecilia Fredholm. Bild: Stena Fastigheter
Cecilia Fredholm.

Cecilia Fredholm började på Stena Fastigheter i Malmö som kommunikatör 2014 för att sedan bli chef för kommunikation och social hållbarhet. I januari i år tillträdde hon sin tjänst som kommunikationschef för koncernen Stena Fastigheter.

– Jag gillar att företaget styrs utifrån en tydlig värdegrund och med ett långsiktigt perspektiv, det gör att vi stärker de städer vi finns i. Social hållbarhet är en självklar del av kärnverksamheten och affärsnyttan hos oss, säger hon.

– Stena Fastigheter har gått från att vara ett förvaltande fastighetsbolag till att vara en stark aktör inom hållbar stadsutveckling. Cecilia har en bred kompetens inom kommunikation och social hållbarhet som vi behöver på den resan, säger Cecilia Fasth, vd för Stena Fastigheter.

Cecilia Fredholm påbörjar sitt arbete som kommunikationschef samtidig som Stena Fastigheter får en ny vd och koncernchef i Cecilia Fasth. Både Cecilia Fredholm och Cecilia Fasth tar plats i ledningsgruppen. Ny i ledningen är också Niclas Melander, vd för Stena Bygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan redo att ta steget utanför Norden – och vill dubbla i Danmark

Bolag Efter att snabbväxande SBB blivit allt större – och passerat Castellum i fastighetsvärde – är Ilija Batljan och Co redo för nya jaktmarker. Dessutom vill bolaget dubbla sin danska portfölj – redan under 2021.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY