Image

Klart med prissponsor för Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Akademiska Hus, Sveriges näst största fastighetsbolag, blir prissponsor för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna, som delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 22 Maj 2014
Kerstin Lindberg Göransson. Bild: Akademiska Hus
Kerstin Lindberg Göransson.

Akademiska Hus är redan partner i eventet och är nu alltså också prissponsor för utmärkelsen.

- Att lyfta fram positiva förebilder är rätt sätt att lyfta jämställdhetsfrågan, kommenterar Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus och jurymedlem för Årets Unga Fastighetskvinna.

Utmärkelsen går till en kvinna under 40 år som är en förebild i branschen och som under det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Fram till den 10 juni kan du nominera din favorit till utmärkelsen här.

Juryn, bestående av Agneta Jacobsson, DTZ (ordf), Kristina Alvendal (Airport City Stockholm) och Kerstin Lindberg Göransson utser tre finalister, som bjuds in till seminariet den 3 september.

På seminariet presenteras finalisterna och juryn delar sedan ut priset, som kommer att bekostas av Akademiska Hus.

- Vi hoppas att vinnaren kommer att bli stolt över utnämningen. Vi vill ännu inte säga exakt vad priset kommer att bli, men det blir något att vara glad över, säger Kerstin Lindberg Göransson.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 äger rum på Grand Hotel den 3 september.

Det är unikt på så vis att samtliga talare är kvinnor.

Det är till stor del ett klassiskt affärsseminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom det svenska näringslivet.

Du kan läsa mer om seminariet här och du anmäler dig här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetskvinnan inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt på Fastighetskvinnan kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela dagen. Du kommer också att kunna ställa frågor till talarna via Menti-systemet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY