Image
Jonas Gustavsson.
Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon

Jonas Gustavsson lämnar sin operativa roll i Fasticon

Bolag Fasticon Kompetens grundare Jonas Gustavsson lämnar sin operativa tjänst i Fasticon, men kvarstår som ägare och styrelseledamot.
Publicerad den 15 Oktober 2019

Efter tolv år med Fasticon Kompetens väljer grundaren Jonas Gustavsson att lämna sin operativa roll och ansvaret för koncernens affärsutveckling. Jonas kvarstår som ägare och styrelseledamot och kommer även fortsättningsvis att arbeta med Fasticons sociala hållbarhetsprojekt Talangakademin.

– Det känns helt fantastiskt att Fasticonkoncernen har vuxit och utvecklats som den har gjort. Vår strategiska plattform är nu på plats och vi är en komplett koncern inom kompetensförsörjning. Att jag nu lämnar mitt operativa ansvar och den dagliga verksamheten känns både naturligt och rätt. Jag ser fram emot att få mer tid att fokusera mer på hållbarhetsfrågorna, nya utmaningar och uppdrag inom fastighetsbranschen, säger Jonas Gustavsson.

– Jonas är en äkta entreprenör och vi tackar honom för hans stora bidrag till Fasticons utveckling. Vi ser fram emot att fortsatt samarbeta i styrelsen, säger Tomas Bergström, ordförande i Fasticon AB:s styrelse och tillika tf koncernchef i Fasticon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige