Image
Det norska varumärket Julie Josephine Essentials öppnar hos Hufvudstaden i Bibliotekstan i Stockholm.
Det norska varumärket Julie Josephine Essentials öppnar hos Hufvudstaden i Bibliotekstan i Stockholm.

Hufvudstaden välkomnar Julie Josephine Essentials till Bibliotekstan

Uthyrning Till hösten 2022 välkomnar Hufvudstaden det norska varumärket Julie Josephine Essentials till Norrmalmstorg 14 i Bibliotekstan. Pop-up butiken om knappt 100 kvadratmeter blir varumärkets första i Sverige. Julie Josephine skapar klädkollektioner för kvinnor med fokus på komfort och kvalitet.
Publicerad den 13 Juni 2022

Julie Josephine Blystad grundade varumärket Julie Josephine Essentials 2016. Hennes filosofi är att göra plagg för kvinnor av god kvalitet, klassisk design och med lång hållbarhet vilket i sin tur leder till minskad konsumtion och därmed ett mindre avtryck på vår omvärld.
– Vi är så förväntansfulla över att få öppna vår första pop-up butik i Stockholm. Det har varit en dröm för oss under en längre tid och vi ser fram emot att upptäcka nya marknader i Skandinavien, säger Julie Blystad, grundare av Julie Josephine Essentials.

Förutom försäljning genom digitala kanaler har Julie Josephine Essentials en fysisk butik i Oslo, detta blir varumärkets andra butik totalt.
– Vi är mycket glada över att Julie Josephine Essentials har valt att etablera sig i en av Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och stärker Bibliotekstans position som Nordens främsta shoppingdestination vad gäller mode- och premiumvarumärken, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige