Image
Grosvenor rekryterar nytt ledningsteam till Skärholmen centrum.
Grosvenor rekryterar nytt ledningsteam till Skärholmen centrum. Bild: Grosvenor

Grosvenor rekryterar ledningsteam för Skärholmen centrum

Bolag Grosvenor stärker organisationen för att sköta driften av Skärholmen Centrum. Sedan några veckor är hela det fyra personer starka centrumteamet på plats med centrumchefen Sanna Sultan i spetsen.
Publicerad den 23 Februari 2022

Som ny centrumchef har Sanna Sultan tillträtt. Hon kommer närmast från Newsec där hon har varit centrumchef på Bromma Blocks. Frida Wickberg, som närmast kommer från en liknande roll på Haninge Centrum, har rekryterats som marknadschef.

På den tekniska sidan har Nicklas Hillerström tillträtt som teknisk chef och Zainab Ansari som vice teknisk chef. Hillerström kommer närmast från rollen som teknisk förvaltare på Vällingby Centrum och Ansari har tidigare arbetat som floor manager på Skärholmen Centrum.
– Nu har vi ett starkt centrumteam på plats där alla är anställda direkt av oss. Därmed kommer vi ännu närmare verksamheten och kan trappa upp utvecklingsarbetet ytterligare, säger Erika Lundström, centrumansvarig på Grosvenor i Norden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige