Image

Galjaden köper fastighet i Norrköping

Transaktioner Galjaden Fastigheter AB förvärvar fastigheten Katten 18 i Norrköping av Seco Tools AB.
Publicerad den 14 Mars 2016
Annons
Image

Fastigheten består främst av lager, industri och kontor och har en uthyrningsbar yta om cirka 7 000 kvadratmeter samt mark om cirka 18 000 kvadratmeter. Fastigheten är uthyrd till 50 procent med Seco Tools som hyresgäst.

– Katten 18 är en intressant kommersiell fastighet som på ett bra sätt kompletterar och passar in i vårt bestånd. Förvärvet är vårt andra i Norrköping som vi ser som en intressant och växande marknad. Med sitt läge i expansiv stadsdel där nya bostadsbyggnader växer fram avser vi att på sikt kunna utveckla fastigheten till att komplettera området. För oss är det roligt att vi fått förtroendet att få förvärva fastigheten där Seco stannar kvar som långsiktig hyresgäst, säger Martin Hansson, vd för Galjaden Fastigheter AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige