Image

Galjaden köper i Landskrona och Norrköping

Transaktioner Galjaden Fastigheter har i två separata affärer förvärvat fastigheterna Björnen 11 i Landskrona och Plinten 4 i Norrköping. Försäljning av fastigheten Grästegen 1 i Karlstad har också genomförts till egenbrukare.
Publicerad den 15 Februari 2016
Annons
Image

De båda fastigheterna i Landskrona och Norrköping utgörs främst av lager och industri och har en total uthyrningsbar yta om cirka 14 200 kvadratmeter varav cirka 9 000 är uthyrt i dagsläget.

- Efter ett starkt och roligt 2015 med många transaktioner utökar vi vårt bestånd med ytterligare två kommersiella fastigheter som på ett bra sätt kompletterar vår portfölj. Med fastigheterna stärker vi vår position på för oss intressanta marknader i Norrköping och Landskrona. För oss som jobbar aktivt och nära våra hyresgäster och deras verksamheter så passar det bra att dessa fastigheter kräver ett större förvaltningsinslag. Med ”fulla lador och ordning & reda i finanserna” går vi nu in i 2016 med hög ambitionen om att kunna hitta och skapa intressanta affärer där ett stort förvaltningskunnande och vår kompetens gör skillnad, säger Martin Hansson, vd för Galjaden Fastigheter AB

* Björnen 11 i Landskrona 8 826 kvadratmeter.
* Plinten 4 i Norrköping 5 350 kvadratmeter.
* Grästegen 1 i Karlstad 620 kvadratmeter.

Efter förvärven uppgår portföljen till 36 fastigheter med cirka 160 000 kvadratmeter kommersiell yta samt 70 000 kvadratmeter byggrätter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige