Image

Galjaden köper mark och bygger i Södertälje

Transaktioner Galjaden Fastigheter har i två separata affärer förvärvat Traktorn 11 och Tuvängen 5 i Södertälje och påbörjat nyproduktion.
Publicerad den 7 April 2016
Annons
Image

På Traktorn 11, Åkerivägen 20, uppförs en byggnad om cirka 3 200 kvadratmeter där Dahl, Sveriges ledande VVS Grossist, och Bevego AB, ledande inom byggplåt och ventilation, har tecknat avtal om förhyrning av samtliga ytor. Öppning under hösten 2016.

På Tuvängen 5, intill Tuvängsvägen, uppförs en byggnad om ca 3 100 kvadratmeter där Swedol tecknat avtal om cirka 1 400 kvadratmeter för butik. I samband med byggnationen åt Swedol uppför man i samma huskropp ytterligare lokaler om 1 700 kvadratmeter som står redo att hyras ut som butik eller lager/logistik. Öppning under hösten 2016.

- Bra industrimark håller på att bli en bristvara i Storstockholm så det är därför extra roligt att vi kunnat förvärva dessa två fastigheter så att vi kan låta redan befintliga hyresgäster hos Galjaden fortsätta att utveckla sin verksamhet tillsammans med oss som hyresvärd. Med tanke på det strategiska läge, skyltläget mot E4 och den expansion som sker i Södertälje så hoppas och tror vi att vi inom kort har tecknat avtal på resterande ytor säger Martin Hansson, vd på Galjaden Fastigheter AB.

Traktorn 11: 3 200 kvm (8 251 kvm mark)
Tuvängen 5: 3 100 kvm (8 352 kvm mark)

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige